Advocaat politieverhoor inschakelen: wees verstandig en doe het

Heb je een uitnodiging ontvangen om op politieverhoor te komen, dan is dat niet een uitnodiging waar je warm van wordt. Het kan ook zo zijn dat je in een politieverhoor terecht komt doordat je gearresteerd bent. In ieder geval is het zo dat je verdachte bent van een strafbaar feit en een advocaat politieverhoor inschakelen is dan ook verstandig. Deze kan je helpen zowel voor als tijdens het politieverhoor, om je te helpen in deze lastige en onbekende situatie.

Weet wat je zegt

Doordat de agenten kennis hebben van allerlei onderzoeken en feiten, kunnen ze je lastige en confronterende vragen stellen. Je hebt in zo’n situatie het gevoel dat je geen privacy meer hebt en dus zul je misschien alles maar gewoon vertellen, ook als je niets gedaan hebt. Sterker nog, soms verbuig je bepaalde gebeurtenissen omdat je bang bent dat  je schuldig zou lijken, waardoor je jezelf eigenlijk nog verder in de nesten werkt. Een advocaat behoedt je voor dergelijke fouten, doordat hij of zij precies weet welke antwoorden je wel en niet moet geven. Ook bij het opstellen en ondertekenen van je verklaring zul je dan geen fouten maken.

Gratis oriëntatie

Gelukkig is een goede verdediging niet meer heel duur. Via www.politieverhoor-advocaat.nl kun je gratis jouw zaak voorleggen aan een ervaren advocaat, om je op weg te helpen bij jouw strafzaak. Mocht je jezelf verder willen oriënteren, dan kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen. Als je dan besluit tot het inschakelen van een politieverhoor advocaat, dan doe je dit voor een vast tarief of – als je erg krap bij kas zit – misschien zelfs met behulp van gesubsidieerde rechtsbijstand.