Gezocht: Advocaat voor een TOM zitting

Als je een advocaat zoekt, dan is dat geen gemakkelijke opgave, want het aanbod is groot. Hoe kies je nu de juiste advocaat die jou verder kan helpen met een strafzaak? Er zijn veel advocaten in strafrecht beschikbaar maar niet iedereen zal je op de voor jou beste manier kunnen helpen en begeleiden. Zoek je een dergelijke advocaat? Ga dan eens naar de site van Singel Advocaten. Zij kunnen je helpen met strafzaken op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld mishandeling, een verkeersdelict, een drugsfeit of oplichting. Dat zijn slechts enkele voorbeelden. Voor deze en andere zaken doe je er verstandig aan om eens goed naar de site te kijken en de nodige informatie door te nemen voordat je contact met hen zoekt.

Vragenformulier invullen

Als je contact opneemt met Singel Advocaten in verband met een strafbaar feit waarvan je beschuldigd wordt, kun je op hun site een vragenformulier invullen. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in en het nummer van de rechtszaak en je hebt ook de mogelijkheid om een vraag of probleem aan te geven. Het formulier kun je veilig versturen en als een advocaat het bekeken heeft, nemen ze contact met je op over de verdere gang van zaken en kijken ze of ze je kunnen helpen. Je bent niet verplicht om gehoor te geven aan hun reactie, je mag ook altijd nog voor een andere advocaat kiezen als deze je niet geschikt voor jou en je zaak lijkt.

TOM zitting

Als je bijvoorbeeld bij een TOM zitting dient te verschijnen is het belangrijk dat je een goede advocaat bij je hebt. Hij of zij is gespecialiseerd in het onderwerp en kan je tijdens het traject en de rechtszaak begeleiden. TOM staat voor Transactie Officier van Justitie. Als je ergens van verdacht wordt, kun je een TOM zitting krijgen, waarbij je door de Officier van Justitie wordt uitgenodigd. Als je de straf accepteert die zij je opleggen, hoef je daarna niet naar de rechtbank.