Waardevolle spullen over?

Veel mensen hebben allerlei kostbare voorwerpen in hun bezit waar ze eigenlijk weinig mee doen, ook al hebben deze voorwerpen geen emotionele waarde voor ze. Dit is natuurlijk erg jammer. Niet alleen omdat dergelijke voorwerpen een hoge waarde vertegenwoordigen, maar ook omdat er vele anderen zijn die deze voorwerpen wel graag zouden willen hebben. Het is dan ook goed om al je kostbare voorwerpen eens goed te bekijken, zodat je kunt besluiten welke je wel zou willen verkopen en welke niet. Vervolgens moet je natuurlijk ook nog iemand vinden aan wie je de voorwerpen zou kunnen verkopen. Dit is waar GoudNL je uit de brand kan helpen. GoudNL is namelijk naast specialist in taxaties ook specialist in het inkopen van allerlei luxeartikelen als goud, zilver, diamant, sieraden, horloges en ga zo maar door.

GoudNL: gespecialiseerd in taxatie en inkoop

Bij GoudNL weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt voor alle voorwerpen die je aan hen verkoopt, dankzij de transparante goud inkoop. GoudNL weet namelijk de precieze waarde van elk soort materiaal in de betreffende hoeveelheden extreem nauwkeurig in te schatten. Dit komt naast de enorme kennis van onze medewerkers op hun vakgebied ook door het feit dat we om de dertig minuten opnieuw kijken naar de waarde van elk materiaalsoort. Hierdoor wordt er nooit te weinig betaald voor al je kostbare luxeartikelen wanneer je ze verkoopt aan GoudNL. Bovendien zijn hier voor jou geen extra kosten aan verbonden. De verkoop zelf is het enige wat voor jou relevant is.

Wat verkoop jij aan GoudNL?

De verkoop aan GoudNL verloopt als volgt. Eerst worden alle spullen die je zou willen verkopen getaxeerd. Zoals genoemd hebben wij deskundige specialisten die dit werk dagelijks verrichten, en dus zeer ervaren zijn in het taxeren van kostbare voorwerpen. Bij taxatie wordt rekening gehouden met factoren als eventuele karaats, het gewicht van het materiaal of het voorwerp, huidige koersen die voor het desbetreffende materiaal gelden et cetera. Zo ontgaat ons geen enkel detail, en krijg jij gegarandeerd de juiste prijs voor elk voorwerp.